SMÅ RETTER
NR. 1 GOI CUON 69 KR.
FRISKE RULLER MED TIGERREJER, KYLLING OG FRISKE URTER – SERVERET MED PEANUT HOISIN DIP
NR. 2 CHA GIO 60 KR.
VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER med svinekød SERVERET MED SALAT OG FISKESAUCE
NR. 3 HOANH THANH CHIEN 60 KR.
SPRØDSTEGTE WONTONS MED SVINEKØD, REJER OG SPRINGLØG – SERVERET MED CHILIMAYO DIP
NR. 4 CANH GA CHIEN NUOC MAM 59 KR.
SPRØDSTEGTE KYLLINGEVINGER – MARINERET I KARAMELLISERET FISKESAUCE
NR. 5 BANH PHONG TOM 39 KR.
KRYDREDE REJECHIPS
NR. 6 GOI GA 79 KR.
KYLLINGESALAT MED VIETNAMESISK MYNTE, KÅL, GULEROD, RØDLØG, PEANUTS OG RISTEDE LØG. SERVERES MED REJECHIPS
NR. 6A BID AF AN NO 90 KR.
1 STK. FRISK RULLE – 1 STK. FORÅRSRULLE – 2 STK. WONTONS.
SERVERES MED SALAT, HOISIN SAUCE, FISKESAUCE OG CHILIMAYO
BØRNERET 70 KR.
2 STK. FORÅRSRULLER SERVERET MED RIS OG SALAT
VIETNAMESISK SANDWICH
NR. 7G BANH MI GA AN NO 79 KR.
BAGUETTE MED AN NO MARINERET PLUKKET KYLLING I EGEN SOVS, MAYO, HJEMMELAVET PICKLES, AGURK, KORIANDER, PORRE OG CHILI
NR. 7B BANH MI BO 79 KR.
BAGUETTE MED MARINERET OKSEKØD, HJEMMELAVET PICKLES, AGURK, KORIANDER, PORRE, CHILI OG INGEFÆRMAYO
RISNUDLER
NR. 8 BUN CHA GIO 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER – SERVEREs MED FISKESAUCE
NR. 9 BUN THIT HEO NUONG 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED MARINERET SVINEKØD PÅ SPYD
NR 10. BUN THIT GA NUONG 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED MARINERET KYLLING
NR 11. BUN THIT BO XAO XA 125 KR.
RISNUDDELSALAT MED CITRONGRÆSMARINERET OKSEKØD
RIS RETTER
NR. 12 COM THIT HEO XIEN NUONG 119 KR.
GRILLET, MARINERET SVINEKØD PÅ SPYD MED SALAT OG RIS
NR. 13 COM GA NUONG 119 KR.
GRILLET, MARINERET KYLLING MED SALAT OG RIS
NR. 14 COM BO XAO XA OT 125 KR.
CHILI- OG CITRONGRÆSMARINERET OKSEKØD MED GRØNTSAGER OG RIS
Fiskeretter
CHA CA THAT LAT 125 KR.
Bronze featherback fish, serveret med en salat bestående af fennikel, babyspinat, springløg og dild, hertil ingefær- og chilifiskesauce (fås også med risnudler)
BREDNUDLER SUPPERETTER
NR. 15 HU TIEU CA RI GA 125 KR.
VIETNAMESISK KYLLING I KARRY MED GRØNTSAGER OG SØD BASILIKUM. SERVERES MED BREDNUDLER ELLER RIS
NR. 16 PHO TAI BO VIEN 129 KR.
VIETNAMESISK NATIONALRET. OKSEKØDSNUDELSUPPE MED OKSEFILET OG OKSEKØDBOLLER. FONDEN ER TILBEREDT I MIN. 10 TIMER. SERVERES MED BØNNESPIRER, RØDLØG, SPRINGLØG, CITRON, SØDBASILIKUM, LANGKORIANDER OG HOISIN/CHILISAUCE
VEGETARISKE RETTER
CHA GIO chay 60 KR.
Vegetariske/veganske forårsruller med grøntsager – serveret med salat og soja.
Kan også fåes til vores nr. 8.
NR. 17 BUN DAU HU CHAY 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED TOFU
NR. 18 COM DAU HU CHAY 119 KR.
STEGT TOFU MED GRØNTSAGER OG RIS
Bun Cha Gio Chay 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED vegetariske FORÅRSRULLER – SERVEREs MED sojasauce
EKSTRA TILBEHØR
RIS, NUDLER, BRØD 25 KR.
1 STK. KYLLING 30 KR.
1 STK. GRILLSPRYD (SVINEKØD) 35 KR.
OKSEKØD 35 KR.
GRØNTSAGER 25 KR.
DRESSING (CHILIMAYO, HOISIN SAUCE, FISKESAUCE EL. SOYA) 10 KR.