SMÅ RETTER
NR. 1 GOI CUON 69 KR.
FRISKE RULLER MED TIGERREJER, KYLLING OG FRISKE URTER – SERVERET MED PEANUT HOISIN DIP

NR. 2 CHA GIO 60 KR.
VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER med svinekød SERVERET MED SALAT OG FISKESAUCE

NR. 3 HOANH THANH CHIEN 60 KR.
SPRØDSTEGTE WONTONS MED SVINEKØD, REJER OG SPRINGLØG – SERVERET MED CHILIMAYO DIP

NR. 4 CANH GA CHIEN NUOC MAM 59 KR.
SPRØDSTEGTE KYLLINGEVINGER – MARINERET I KARAMELLISERET FISKESAUCE

NR. 5 BANH PHONG TOM 39 KR.
KRYDREDE REJECHIPS

NR. 6 GOI GA 79 KR.
KYLLINGESALAT MED VIETNAMESISK MYNTE, KÅL, GULEROD, RØDLØG, PEANUTS OG RISTEDE LØG. SERVERES MED REJECHIPS

NR. 6A BID AF AN NO 90 KR.
1 STK. FRISK RULLE – 1 STK. FORÅRSRULLE – 2 STK. WONTONS.
SERVERES MED SALAT, HOISIN SAUCE, FISKESAUCE OG CHILIMAYO

BØRNERET 70 KR.
2 STK. FORÅRSRULLER SERVERET MED RIS OG SALAT

VIETNAMESISK SANDWICH
NR. 7G BANH MI GA AN NO 79 KR.
BAGUETTE MED AN NO MARINERET PLUKKET KYLLING I EGEN SOVS, MAYO, HJEMMELAVET PICKLES, AGURK, KORIANDER, PORRE OG CHILI

NR. 7B BANH MI BO 79 KR.
BAGUETTE MED MARINERET OKSEKØD, HJEMMELAVET PICKLES, AGURK, KORIANDER, PORRE, CHILI OG INGEFÆRMAYO

RISNUDLER
NR. 8 BUN CHA GIO 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER – SERVEREs MED FISKESAUCE

NR. 9 BUN THIT HEO NUONG 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED MARINERET SVINEKØD PÅ SPYD


NR 10. BUN THIT GA NUONG 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED MARINERET KYLLING


NR 11. BUN THIT BO XAO XA 125 KR.
RISNUDDELSALAT MED CITRONGRÆSMARINERET OKSEKØD


RIS RETTER
NR. 12 COM THIT HEO XIEN NUONG 119 KR.
GRILLET, MARINERET SVINEKØD PÅ SPYD MED SALAT OG RIS


NR. 13 COM GA NUONG 119 KR.
GRILLET, MARINERET KYLLING MED SALAT OG RIS


NR. 14 COM BO XAO XA OT 125 KR.
CHILI- OG CITRONGRÆSMARINERET OKSEKØD MED GRØNTSAGER OG RIS


Fiskeretter
CHA CA THAT LAT 125 KR.
Bronze featherback fish, serveret med en salat bestående af fennikel, babyspinat, springløg og dild, hertil ingefær- og chilifiskesauce (fås også med risnudler)


BREDNUDLER SUPPERETTER
NR. 15 HU TIEU CA RI GA 125 KR.
VIETNAMESISK KYLLING I KARRY MED GRØNTSAGER OG SØD BASILIKUM. SERVERES MED BREDNUDLER ELLER RIS


NR. 16 PHO TAI BO VIEN 129 KR.
VIETNAMESISK NATIONALRET. OKSEKØDSNUDELSUPPE MED OKSEFILET OG OKSEKØDBOLLER. FONDEN ER TILBEREDT I MIN. 10 TIMER. SERVERES MED BØNNESPIRER, RØDLØG, SPRINGLØG, CITRON, SØDBASILIKUM, LANGKORIANDER OG HOISIN/CHILISAUCE


VEGETARISKE RETTER
CHA GIO chay 60 KR.
Vegetariske/veganske forårsruller med grøntsager – serveret med salat og soja.
Kan også fåes til vores nr. 8.


NR. 17 BUN DAU HU CHAY 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED TOFU


NR. 18 COM DAU HU CHAY 119 KR.
STEGT TOFU MED GRØNTSAGER OG RIS


Bun Cha Gio Chay 119 KR.
RISNUDDELSALAT MED vegetariske FORÅRSRULLER – SERVEREs MED sojasauce



EKSTRA TILBEHØR
RIS, NUDLER, BRØD 25 KR.
1 STK. KYLLING 30 KR.
1 STK. GRILLSPRYD (SVINEKØD) 35 KR.
OKSEKØD 35 KR.
GRØNTSAGER 25 KR.
DRESSING (CHILIMAYO, HOISIN SAUCE, FISKESAUCE EL. SOYA) 10 KR.
Dessert
Mango panna cotta 39 KR.
Hjemmelavet mango panna cotta med
krystalliseret hvid chokolade


DRIKKEVARER
NR. 19 SODA CHANH 39 KR.
VIETNAMESISK LEMONADE MED MYNTE


NR. 20 NUOC MAT AN NO 39 KR.
AN NO LEMONADE


NR. 21 CA PHE SUA DA 45 KR.
VIETNAMESISK ISKAFFE
NR. 22 NUOC NGOT 25 KR.
SODAVAND/DANSKVAND
NR. 23 NUOC 20 KR.
KILDEVAND
NR. 24 BIA SAI GON 55 KR.
VIETNAMESISK ØL
NR. 25 CARLSBERG/TUBORG 35 KR.
NR. 26 CA PHE SUA 45 KR.
VIETNAMESISK KAFFE MED KONDENSERET MÆLK


Cocktails
An No mojito 75 KR.
Lime, mynte og 4 cl vodka


Mekong River 75 KR.
Syltede citrongræs, ingefær og 4 cl gin


Dong Thap 75 KR.
Mango, Lime og 4 cl hvid rum

